Szőrtelenítés otthon
Szőrtelenítés otthon

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Szőrtelenítés otthon

Sok mindenre gondolja azt az ember, hogy kényelmes otthonában is jó elvégezni, de az otthoni szőrtelenítés biztos nem ebbe a témába esik. Állandó macera, kellemetlenség, szőrtüszőgyulladás, mi egymás. Nézzük is meg tehát milyen lehetőségek, eszközök lapulnak a fiókban, ha mégis otthon szeretnénk megoldani ezt a problémát. Végül azért arra is kitérünk, megfelelőek ezek az eszközök vajon, hogy elégedettek is legyünk az eredménnyel.

Nézzük először is Szőrtelenítés borotvával

A borotva esetünkben a legkönnyebben, és talán legolcsóbban beszerezhető eszköz. Hatékonysága a gyorsaságában rejlik, de viszont napi elfoglaltságot jelent, és a baktériumokat, szemölcsöket továbbviheti. Megvághatjuk magunkat, és igen gyakori szőrtüszőgyulladást okoz.

Szőrtelenítés otthon gyantával

Az otthoni szőrtelenítés egy tartósabb megoldása, akár egy hónapig is eltarthat, de mindenki látott már gyantacsíkot lehúzni másokon, még nézni is rossz, nemhogy végigszenvedni. A másik hátránya esztétikai jellegű, hogy akkor kivitelezhető a következő alkalom, ha a szőrünket 3-4 mm megnövesszük, úgy kapja el a ragasztócsík.

Szőrtelenítés epilátorral hatékony-e?

Van olyan fájdalmas, mint a gyanta, a szőrszálakat egyesével tövestül húzza ki. Az új szőrszálak hatására benőhetnek a bőr alá, és begyulladhatnak. Időigényes folyamat vele az otthoni szőrtelenítés.

Lézeres, vagy ipl szőrtelenítés otthon (mini IPL szőrtelenítés)

A legproblémásabb otthoni szőrtelenítési eljárás. Ezek az otthoni IPL szőrtelenítő gépek átlagosan maximum 7 J/cm2 energiaszintet tudnak. Ahhoz, hogy a szőrtüszőt megsemmisítsük, minimum 40 J/cm2 energia szükséges (az általunk használt német smartpuls 70 J/cm2 –re is képes), ezért még roncsoló hatást se fejt ki, maximum a szőr nyugvó állapotát nyújtja el. Ez a technológia kidobott pénz, tv shopos szintű átverés. Ha az 1 millió Ft átlagértékű kinai szőrtelenítő gépekre panaszáradat van, akkor képzeljük el ezekkel mi lehet a gond, 50e-és 200e Ft közötti pénzkidobás. Még a fenti eljárások is jobb alternatívát kínálnak.
A szőrtelenítés otthoni eljárásai nem jelentenek valós megoldást, a probléma újra, és újra felmerül, nem beszélve a kísérő fájdalomról, vagy bőr irritációról.

Válassza az egyedüli tartós, végleges szőrtelenítési megoldást, a villanófényes szőrtelenítés eljárást!

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás