Kar szőrtelenítés
Kar szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Kar szőrtelenítés

A kar szőrtelenítése inkább a hölgyeket érintő probléma, hiszen a férfiak körében nem elterjedt, nem szokás a karjukat szőrteleníteni. Ezt ők a hölgyektől sem várják el feltétlenül, nem számít alapkövetelménynek a férfiak szemében, hogy a kedvesüknek szőrtelen legyen a karja. Abban az esetben viszont, ha nagyon világos a bőre az adott hölgynek és mindemellett nagyon sötét, akár sűrű fekete szőrzet fedi karját, saját magával szemben is elvárja egy nő, és kedvesétől is az illető férfi, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól.

Sok esetben a hölgyek azonban akkor is szőrtelenítik karjukat, ha azt nagyon világos, szinte pelyhes szőrzet fedi. Ezt általában borotvával teszik, ami a legfájdalommentesebb és leggyorsabb megoldás is egyben, azonban az első alkalmat követően, ezt naponta meg kell ismételni, hogy elkerüljék a borosta érzését. Esztétikailag sem szép és még szúr is. A kar szőrtelenítésre, tehát ez nem a tökéletes megoldás.

Természetesen itt is lehet többféle módszert alkalmazni, mint például a gyanta, szőrtelenítő krém, vagy epilátor használatát, de ezek mindegyike sokkal nagyobb fájdalommal jár, mint a borotva. A gyantától és krémtől allergiás reakció is kialakulhat, valamint minden esetben meg kell várni, hogy a szőrszálak egy kicsit nagyobbak legyenek, ami nem minden esetben kivitelezhető, arról nem is szólva, hogy napokig borostás az illető karja.

Az IPL kar szőrtelenítés azért kínál megfelelő alternatívát, mert ennél az eljárásnál a legideálisabb a sötét dús szőrzet. Pár kezelés után, heteken belül jelentkezik az eredmény, elkezd kihullani a szőr. Akár 5-7 kezelés után végleges, tartós eredményt érhetünk el. Természetesen a kar esetében is igaz, hogy akinek világosbarna, vagy világosabb a szőrzete, abban az esetben sajnos nem lehet végleges állapotot elérni, viszont még világosabb és ritkább lesz a szőrzetük. Sok esetben már ez is nagy eredménynek számít.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás