IPL szőrtelenítés
Láb IPL végleges szőrtelenítése credits

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

IPL szőrtelenítés

Az elektrokozmetikai kezelések fejlődésével a fényterápia egy új lépcsőt jelentett, ezen belül IPL szőrtelenítés széles spektrumú fényt (az angol intense pulsed light névből) a kozmetikai végleges szőrtelenítést forradalmasította.

Az IPL szőrtelenítés a szelektív phototermolizis elvén fejti ki a hatását, a szőrben elnyelődnek a fényenergiák, és a szőrtüszőbe lejutva hőenergiává alakul át, itt a 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, vagy véglegesen roncsolja. A magas minőségű IPL lámpának köszönhetően a környező szövetek nem hevülnek fel, vagy károsodnak. Ez a fizika is igazolja, hiszen a sötétebb anyagban képes elnyelődni a fény, és ez esetünkben a szőr, és nem a bőr, vagy a környező szövetek. A kutatok is igazolják, hogy a smartpuls xenon lámpája, semmilyen kártékony ultraibolya fényt nem enged át, fényszűrői segítségével.

IPL szőrtelenítés energia ábrájaA Professzőr Magyarország hálózatunk által használt smartpuls szőrtelenítő gép, rendelkezik egy független Német kutatóintezet vizsgálatával, mely szerint a gépünk, más szőrtelenítő gépekkel szemben rendelkezik a CMP technológiával, ami azt jelenti, hogy a villanások időtartalmán belül konstans energiaszintet biztosít.
Az IPL szőrtelenítő gépünk az érzékeny és vékonyabb szőrszálak hatékony kezelésére képes négyszeres villantásra, egy villanás tartományon belül.

Az IPL szőrtelenítés azért jelent mindenki számára megoldást, mert rövid kezelési idő alatt, egy fájdalommentes, modern eljárással szabadulhatunk, meg egy az egész életünket is kísérhető problémától.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás