Hónalj szőrtelenítés
Hónalj szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Hónalj szőrtelenítés

Mint divathullám a hónalj szőrtelenítés a 80-as évek közepe táján indult, az USA-ból, ahol a hölgy hírességek már színe java szőrtelenül jelent meg a különböző rendezvényeken.

A hónalj szőrtelenítésnél két figyelembe veendő szempont van, az egyik a higiéniás, a másik az esztétikai. Esztétikai szempontból például nem túl megnyerő, ha a ruha alól kilátszik a szőrös hónalj, sokkal szebb, ha bársonyos, sima a bőrünk azon a területen is. Higiéniai szempontból pedig fontos tudni, hogy a szőrszálakon meg tud ülni a por, a baktériumok, amik különös tekintettel a nyári időszakban erőteljesebb izzadáshoz és ezáltal kellemetlen szagokhoz vezetnek.

Manapság már szinte követelmény mindenki számára, hogy ne legyen szőrös a hónalja. Különösen a hölgyeknél, de manapság már az uraknál is elvárás, főként a nyári, tavaszi időszakban.

Több módszer létezik manapság a hónalj szőrzetének eltávolítására. A borotva, gyanta, szőrtelenítő krémek. A gyantázás elég fájdalmas eljárás, mert ezen a területen nagyon vékony a bőrfelület. A krémek ugyan kimarják a szőrtüszőt, de akár allergiás reakciót is válthatnak ki, különösen az érzékenyebb bőrűeknél. A borotválás fájdalommentes megoldás, de semmi esetre sem tartós. Naponta meg kell ismételni, ha azt szeretnénk, hogy mindig ápoltak legyünk. A gyakori ismétlés következményeképpen a bőrünket szintén irritálhatja, begyulladhatnak a szőrszálak.

A problémára a legjobb és leghatékonyabb megoldás nem más, mint az IPL végleges hónalj szőrtelenítés. Teljesen elfogadható és megfizethető áron juthatunk hozzá a szolgáltatáshoz mely hosszú évekre puhává, és bársonyossá varázsolja bőrünket a hónaljon, azáltal hogy eltűnteti a szőrzetet, hiszen az erős energiájú fénytechnológián alapuló eljárás néhány alkalommal, kíméletesen, fájdalommentesen szabadít meg a nem kívánt szőrszálaktól. Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, garancia nincs az eredményre éppen ezért.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás