Has és mellkas szőrtelenítés
Has és mellkas szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Has és mellkas szőrtelenítés

A has és mellkas szőrtelenítése nem olyan régóta elterjedt a férfi nem képviselőinek körében. A testedzés, a sportosabb életforma beköszöntével kezdtek el a férfiak egyre nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy felsőtestüket ne borítsa szőrzet, mivel ezáltal még inkább hangsúlyozni tudták kidolgozott izmaikat.

Vajon a férfiaknak valóban szükségük van szőrtelenítésre?

Tulajdonképpen ez ízlés dolga. A mai fiatalabb generáció, bár ez akár az idősebbekre is igaz lehet, előnyösebbnek ítéli, ha a férfi bizonyos testrészei, mint a has, mellkas, hát és hónalj inkább szőrtelen. Azonban a láb, a férfiak esetében előnyösebb, ha nincs szőrtelenítve, férfiasabb megítélés alá kerül. Az erősebbik nem képviselői pedig általában szívesen tesznek eleget ezeknek az elvárásoknak, annál is inkább, mivel egy szőrtelen mellkas, vagy hát esetében jobban előtérbe tud kerülni kidolgozott felső testük.

Mindkét teóriának, akár a szőrös mellkas képviselőinek, akár a szőrtelennek szép számmal vannak képviselői, amivel nincs is semmi probléma. Abban az esetben, ha valakinek inkább a szőrös mellkas nyeri el tetszését, természetesen nem elvárás a szőrtelenítő eljárás. Sokan higiéniai okokból választják akár a has vagy a mellkas szőrtelenítést, ápoltabb benyomást kelthet, vagy sport miatt kénytelenek megválni szőrzetüktől.

A problémára, jelen tárgyunkban a has, és mellkas szőrtelenítésre az IPL jelenti a tartós megoldást. Nem jár akkora fájdalommal, mint egy gyantázás vagy epilálás, nem jelent problémát a benőtt szőrtüsző, ami a borotválás következményeként alakulhat ki. Kellemes környezetben, 6 hetenkénti ismétlések mellet tartósan megszabadulhatnak az urak a nem kívánt szőrzetüktől.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás