Arc szőrtelenítés
Arc szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Arc szőrtelenítés

A női arc szőrtelenítése komplex kérdés. Sajnos amellett, hogy eltávolítása fizikai fájdalommal jár, még lelkileg is nagyon megviseli a hölgyeket, ha ezen nem kívánt területen jelentkezik náluk szőrösödés.

A női nem körében az arcon megjelenő szőrösödésnek több oka is lehet. Egyik az öregedési folyamatból adódóan, idősebb hölgyek esetében. A másik ilyen kiváltó ok lehet egy hormonális probléma is. A leggyakoribb területek az áll, a felső ajkak (bajusz) és a szemöldökök környéke.

Mi lehet a legjobb megoldás az arc szőrzetének eltűntetésére?

Az arc szőrtelenítésének több módja ismert. Az egyik ezek közül a borotválás, ami nem jelent tartós megoldást a problémára és nem is a leg bőrkímélőbb megoldás. Bőrirritációt, hegesedést okozhat, a szőrtüszők benőnek és mindemellett a napi borostával is számolni kell.

A hölgyek, akiknél ez a probléma fennáll, természetesen az arc szőrtelenítésének több, másféle módját is kipróbálták már: csipeszelés, szőrtelenítő krémek használata, gyantáztatás és a tartós szőrtelenítés. A csipeszelés jobbára csak néhány szőrszál megjelenése esetén javasolt, azonban így is okozhat sebesedést a bőr felületén. A szőrtelenítő krémek nem minden esetben alkalmasak az arc szőrzetének eltávolítására. A gyantával való szőrtelenítés rendkívül fájdalmas megoldás és szőrbenövést is okozhat. Ezen megoldások egyike sem jelent azonban tartós megoldást a problémára. A kezeléseket 3-5 hetente hosszú éveken keresztül ismételni kell.

A tudomány jelenlegi állása alapján bizton állíthatjuk az arc szőrtelenítés problémájára a legkíméletesebb, és az egyik legjobb megoldást az ipl végleges szőrtelenítés nyújtja. Nemzetközi kutatóintézetek, és kiemelten a Biotechnológiai Információs Intézet tanulmánya is rávilágított, hogy azt IPL technológia a benőtt szőrszálak esetében is az egyik leghatékonyabb arc szőrtelenítési módszer. A korszerű technológia előnye továbbá, hogy a gyantához, vagy csipeszeléshez mérten minimális bőrirritációt okoz. Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, garancia nincs az eredményre éppen ezért.
A kozmetikai ipar bőrápolási szokásait felmérő szolgáltatok szerint, az ipl technológián alapuló végleges arc szőrtelenítési eljárás hamarosan piacvezető eljárás lesz a maga területén, és jelenleg is a harmadik legnépszerűbb.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás